Angst, Controle & Spanning preventie

Angst Controle & Spanning preventie wordt uitgevoerd door
Dion van Putten van BRM Coaching

Mijn naam is Dion van Putten en ik bied Personal Coaching aan waarin ik jou kan begeleiden naar zelfbewustzijn, zodat je in je eigen kracht komt. In de begeleiding die ik bied, ligt de focus op de ademhaling. Door een juiste ademhaling kom je dichter bij je gevoel, zodat je meer zelfbewustzijn creëert. Door meer zelfbewustzijn ontdek je wat jouw kwaliteiten zijn. Dit zal nieuwe deuren openen in je leven. Durf jij door deze deuren te lopen? Een nieuwe weg inslaan is vaak een grote stap voor mensen, dit kan verschillende persoonlijke redenen hebben.

Een aantal voorbeelden zijn:

 • Angst
 • weinig zelfvertrouwen
 • Bang om te falen
 • Negatief denken
 • Ziekte
 • Financiën
 • Geen steun van mensen in de omgeving

Ik coach je om stappen te nemen en samen kijken we wat de mogelijkheden zijn en of het haalbaar is. De stappen moet je zelf nemen, dat kan ik niet voor je doen. Wel kan ik je handvatten aanreiken waardoor je je gesteund voelt en de stappen makkelijker worden.

Technieken die ik toepas:

 • Ademhaling
 • Loslaten
 • Confronteren
 • Motiveren
 • Complimenteren
 • Reflecteren