Growth Mindset Tekenles

Growth Mindset gaat over jouw gedachten over jouw eigen mogelijkheden. Over wat je zou willen en denkt te kunnen. En wat er voor jou voor nodig is om te groeien.

Met tekenen train je je Growth Mindset en met Growth Mindset leer je tekenen.

Misschien denk je: Ja maar tekenen; daar heb ik geen talent voor; dat kan ik niet.

Dan lijkt het alsof je er niet aan hoeft te beginnen.

Maar als je tegen jezelf zegt dat je het NOG niet kunt is opeens alles mogelijk.

Met de tekenles bij El Arte de la Vida sluiten we aan bij waar jij bent; of je nu al veel ervaring hebt of nog helemaal niet. We zijn gericht op jouw eigen unieke leerproces, want iedereen leert anders. Onze feedback en ons lesconcept helpt je vertrouwen te krijgen in je eigen kracht om te leren èn je eigen creatieve vermogen. We houden van proberen, ontdekken, fouten maken, opnieuw beginnen, volhouden, inspiratie opdoen, keuzes maken en van elkaar leren.

Als je de stap durft te nemen om het gewoon te proberen zul je ervaren dat je met wat tips en tricks, al heel snel vooruitgang boekt. Het voelt goed om iets te maken waar je je best voor doet, jouw gevoel in legt en waar je trots op bent .

Het gaat er ook niet om hoe je iets moet tekenen.. het gaat er om hoe jíj iets wil tekenen. We helpen je te leren tekenen en te maken wat jij wil. Dat kan in alle uiteenlopende materialen zijn.

Iedere les bestaat uit 4 vaste elementen; leren, proberen, oefenen en ontdekken. We leren iets nieuws, dat gaan we proberen, we oefenen tot we het kunnen en ontdekken dan wat we ermee kunnen in ons eigen werk.

Al doende ervaar je dat je altijd kunt groeien: op jouw manier, in jouw tempo en met jouw unieke eigenschappen. En als je die ervaring voelt met tekenen, zul het ook herkennen en aandurven in de rest van je leven.

Anjolein Schraven heeft een aantal jaren geleden haar bedrijf Koning Giraf opgericht om het plezier van dingen maken te gebruiken om Growth Mindset te trainen. Samen met andere docenten geeft ze tekenles en workshops, maar Koning Giraf geeft ook boeken en lespakketten uit om Growth Mindset te bevorderen. Zie www.koninggiraf.nl.