Sponsoring

We hebben bij El Arte de La Vida het geluk dat veel mensen en bedrijven ons willen helpen als sponsor. En daar zijn wij super blij mee!

Wil jij ook graag betrokken zijn bij El Arte de La Vida als sponsor?

Neem dan contact met ons op

Hieronder vind je een overzicht van onze sponsors.


Om het ‘servicedenken’ te toetsen in de praktijk hebben wij Cloudbeheerder.it op de markt gebracht. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau bieden wij de praktische uitvoering van de verschillende service modellen; Software as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) en Infrastructuur as a Service (IaaS). De basis is altijd uw werkplek!

www.cloudbeheerser.it

Maar wij zijn ook Cloudrecruiter.it. Hiermee verzorgen wij de werving & selectie en het detacheren van Cloud specialisten. Dat vinden wij leuk en geeft ons plezier! Maar het is ook spannend. Gaat de markt hier om vragen? Wij denken en verwachten van wel en dit is de reden voor deze verandering: ‘systeemdenken’ maakt plaats voor ‘servicedenken’. Niet de techniek die bepaalt, maar de service die past. Dit vraagt om nieuw talent. Vindt ze maar eens; wij kennen ze!

www.cloudrecruiter.it

Naast Cloudrecruiter zijn wij ook Cloudopleider.it gestart. Omdat wij vinden dat je de markt ook kennis moet bieden waar organisaties van kunnen profiteren.    
Niet alleen de technische kennis moet up to date zijn, maar zeker ook nieuwe vaardigheden zijn nodig om ‘servicedenken’ (aan) te leren.

www.cloudopleider.it

Met de combinatie van deze diensten denken wij uniek te zijn binnen de
Cloud Computing Industrie. Cloud As A Special Service!
0318-760097
Info@cloudbeheerder.it of info@cloudopleider.it of info@cloudrecruiter.it


Wij zijn Balanzic. Wij geloven geloven in zorg voor jezelf. Het is prachtig om te zien hoeveel impact dat heeft op de levenskwaliteit! Vanuit onze passie voor gezondheid en voeding stimuleren wij anderen het beste uit henzelf te halen. En wij helpen ze daarbij. Met ons totaalconcept verbeteren wij de algehele gezondheid van al onze klanten. Waarom? Omdat wij zelf ooit stonden waar zij nu staan.

Onze begeleiding gaat verder dan advies. Ieder plan maken we op maat. Want wat voor de één goed werkt, werkt misschien niet voor de ander. Met voedingsadvies, inzicht in de eigen gezondheid, verbetering van het eetgedrag en leefstijl bieden we alle aspecten van gezondheidsverbetering. Want wanneer je voor jezelf gaat zorgen, krijg je de kracht, energie en zelfvertrouwen om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling, carrière en doelen.

Bij Balanzic werken we alleen met oprechte, enthousiaste en motiverende deskundigen. Doelen zijn immers enkel te realiseren als onze klanten zich er goed bij voelen.


Zij hebben ons geholpen met het verplaatsen van 2 fietsen stallingen die op onze oude locatie aan de Nieuwe kazernelaan zijn opgehaald en daarna zijn afgeleverd op onze nieuwe locatie aan de Stationsweg.

Gertm (2)


Al meer dan 100 jaar staat ESED garant voor innovatie, kwaliteit en flexibiliteit. Een echte grafimedia specialist, waar alle disciplines samen komen.

Jeffrey Pijl, “drukwerk zal altijd blijven maar veranderd, de online winkels kunnen bijna alles, maar als het dan om specialistische drukwerk gaat, wordt het toch lastig, dan moet je denken aan, doosjes in een bijzondere vorm, of speciale materialen, milieu vriendelijkere, of gepersonaliseerd wij zijn daar juist goed in.”

Chris Alkema, “de grafimedia veranderd, drukkerijen zijn meer mediamakers, waar diverse disciplines worden uitgevoerd, of het nu gaat om het ontwikkelen van een verpakking of een duurzaam vervaardigde brochures, maar ook de inrichting van een winkel met point of sale materiaal,  de typograaf van vroeger is veranderd in een allrounder.”

Meer informatie: https://esed.nl/


“De zin om te groeien”

Groei ontstaat op verschillende wijze.
Systemisch Werk geeft mensen snel inzichten.
Poppen hebben een magische aantrekkingskracht.

Verbinding ontstaat vanuit het ontdekken van datgene wat saamhorigheid veroorzaakt. Of er nu verschillende visie’s, gedachten of gevoelens zijn. Waar verheldering komt in elkaars “anders zijn of anders denken”, daar ontstaat inzicht. Dit kan op kind en op volwassen niveau.

Meer informatie: http://www.zwaan-zinnig.nl/