Maak kennis met El Arte de la Vida

Maak kennis met El Arte de la Vida

El Arte de la Vida: ‘de kunst van het leven’.

Wij vinden het leven een kunst en als je de spelregels door hebt, kan het zelfs een koud kunstje worden, klinkt dat even fijn! We zijn een gepokte en gemazelde dynamische organisatie met een vernieuwende kijk op zorg. Wij kijken namelijk niet alleen regulier, maar ook complementair. Wij gaan uit van de kracht van de mens en doen een beroep op het gezonde deel dat in jou aanwezig is.

Het is belangrijk dat jij voor ons kiest en wij voor jou. Daarmee kies je voor het blijven lopen op jouw pad, maar dat hoef je niet meer alleen te doen, wij lopen graag een stuk met je mee. Dit pad leidt naar (het vergroten van) zelfredzaamheid en autonomie in jouw leven. We begeleiden je vol liefde en aandacht naar een eigen plek binnen de maatschappij binnen jouw mogelijkheden. Uiteraard zijn er regels en is er structuur. Het wonen in een woongroep moet immers ook veilig en fijn zijn. Structuur en regels bieden houvast en duidelijkheid. Hier heb je de rest van je leven profijt van, je leert je dit eigen te maken en je leert je te houden aan afspraken.

We bieden 24-uurs begeleiding op basis van aanwezigheid. We hebben een enthousiast, kundig en betrokken team dat regulier en complementair geschoold is en daarnaast heeft gestudeerd aan de Universiteit van het Leven, kortom ervaringsdeskundigen. Velen van ons team zullen een inspiratiebron voor je zijn en een voorbeeld hoe je na een nare periode of na een verslaving en/of stoornis, goed kunt leven en een mooie toekomst op kunt bouwen.

Ons team werkt met hart en ziel en staat graag voor je klaar. Ook onze huisdieren: 2 hondjes en een kat, zijn er voor jou.

We leveren maatwerk en zetten hulp in die specifiek voor jou nodig is. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren en leren nog elke dag bij, ook van jou. We hebben tal van samenwerkingen met andere organisaties in binnen en buitenland. We hebben korte lijnen met behandelaren, ggz-instellingen en gemeenten.

Onze kernwaarden zijn: Liefde, Respect en Humor.

Als jij ook vindt dat je meer bent dan je problematiek en je diagnose(s) dan is El Arte de la Vida de juiste keuze voor jou. Meld je vooral aan voor een kennismakingsgesprek om ons echt te leren kennen en jezelf echt te laten zien.

Aanmelden voor kennismakingsgesprek