Samenwerkingen

We werken bij El Arte de La Vida samen met meerdere organisaties en instellingen. Hieronder vind je een overzicht van onze samenwerkingen terug:

Mensen met een ernstige en complexe psychiatrische ziekte kunnen bij Altrecht terecht voor specialistische behandeling. Jaarlijks behandelt Altrecht zo’n 25.000 mensen. Bij Altrecht werken ongeveer 2700 mensen. Ze hebben vestigingen in onder meer Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Den Dolder en Woerden.

We zijn er voor (jong) volwassenen met een verslaving en complexe problemen op het gebied van wonen en leven. Mensen die vaak te maken hebben met een instabiele woon- en werksituatie en een beperkt sociaal systeem.

Pro Persona is een organisatie met deskundigheid in het behandelen van hulpvragen op het gebied van specialistische geestelijke gezondheid. Ze bieden specialistische zorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen. De behandeling wordt uitgevoerd door deskundige medewerkers, die op de hoogte zijn van de actuele stand van de wetenschap.

"iCoaching begeleidt mensen en teams bij veranderingsprocessen"

Kort gezegd komt het hier op neer als je besluit je vraag met behulp van iCoaching te onderzoeken. We begeleiden bij persoonlijke (waaronder relatie en jongeren/ouders-kinderen) en loopbaanvraagstukken, re-integratie , zowel voor UWV (in de zgn. WerkFit trajecten) als voor werkgevers, eerste en tweede-spoor re-integratie, en outplacement.

Dit alles doen we met oog en oor voor de hele mens. Cognitief, Emotioneel, Fysiek.

Soms heeft u een hulpmiddel of ondersteuning nodig om zelfstandig te wonen of mee te kunnen doen in de samenleving.

De Gemeente Ede kan u hierbij helpen.

Klik hier voor meer info

Als jij op zoek bent naar  therapie & coaching voor je persoonlijke ontwikkeling en trans-persoonlijke groei, dan kan de Bedding je ondersteunen. Je wordt begeleid naar innerlijke vrijheid, levenskracht en vreugde door blokkades te helpen opruimen. Je wordt begeleid naar bezieling en innerlijke rust door te helpen je persoonlijkheid te overstijgen en in verbinding te zijn met je kern. Je wordt begeleidt als medemens, door een erkend therapeut en trainer om innerlijk vrij, licht en liefdevol te leven.   

Jellinek is de expert op het gebied van verslaving. Zij kunnen iedere vraag over risicovol middelengebruik beantwoorden. Van jongeren, van volwassenen. Jellinek is sterk in preventie en in behandeling. Met cognitieve gedragstherapie, medische behandeling en behandeling volgens het Minnesotamodel hebben we voor iedereen een passend antwoord. Ook wanneer problemen met alcohol of drugs samengaan met psychische klachten hebben wij specialisten in huis die dit kunnen aanpakken. Onze hulp is niet zwaarder dan noodzakelijk. Licht als het kan, intensief als het moet.